mickey the mic

Tafel reserveren

Wil je een tafel reserveren?

Bij The End hebben we enkele tafels die je tijdens openingstijden kan reserveren.

Let op!! Ook wij werken met toegangsbewijzen en helaas moeten ook wij om 24:00 sluiten!!!

Zonder toegangsbewijs is het dus niet mogelijk om The End Karaoke binnen te komen.

Voor meer informatie hierover: 

https://www.testenvoortoegang.org/

Deze tafels zijn niet volledig privé, maar de plekken worden wel vrij gehouden voor jullie. Je kunt een tafel reserveren vanaf vier personen. Bij het reserveren van een tafel horen ook voordelige consumptiebonnen. Voor karaoke in Tilburg met een groep is dit een leuke optie, omdat jullie zo verzekerd zijn van een eigen plekje in onze karaokebar.

Let op, bij een tafelreservering moet je binnen een uur na openingstijd binnen zijn, langer kunnen wij de tafel niet vrij houden voor je.

De prijs van het reserveren van een tafel

Een tafel reserveren kost € 11,50 per persoon, inclusief vier consumptiebonnen per persoon en de garderobe.

Zijn jullie met meer personen of willen jullie nog meer privacy tijdens de karaoke? Bekijk dan onze optie privé karaoke Dit is niet tijdens openingstijden.

Bij de reservering kan je voordelige consumptiemunten bestellen.

De reservering is het enige moment dat de consumptiemunten besteld kunnen worden. Onze consumptiemunten zijn voordeliger dan de standaardprijzen bij de bar. Met consumptiemunten kunnen alle consumpties besteld worden. Hoeveel consumptiemunten er nodig zijn voor een drankje hangt af van de consumptie zelf. Bier, wijn en fris kan je met één consumptiemunt bestellen. Consumptiemunten kunnen alleen tijdens de reservering worden besteld.